Υλικά:
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
4 αυγά
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
¾ φλυτζάνι ζάχαρη
2 βανιλιες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 ποτήρια ζάχαρη
2 φλούδες πορτοκαλιού
Βάζουμε τα υλικά να βράσουν.
Εκτέλεση:
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
4 αυγά
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
¾ φλυτζάνι ζάχαρη
2 βανιλιες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Σιρόπι:
3 ποτήρια νερό2 ποτήρια ζάχαρη
2 φλούδες πορτοκαλιού
Βάζουμε τα υλικά να βράσουν.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, προσθέτουμε το γιαούρτι και μετά ολα τα υπόλοιπα υλικά. Σουρωνουμε ενα ενα τα φυλλα και τα τοποθετουμε κατα μηκος σε ενα ταψι η σε pyrex ρίχνουμε απο πανω το μειγμα της κρεμας και το στρωνουμε ομοιομορφα .Ψήνουμε στους 170 C λιγότερο από 1 ώρα. Μόλις βγάλουμε το γλύκισμα από το φούρνο το αφήνουμε να κρυώσει και το περιχύνουμε με το σιρόπι που είναι ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου