Translate


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ

                                                              ΥΛΙΚΑ
       
                                                     1 κιλο κιμα μοσχαρισιο
                                                     1 λουκανικο χωριατικο
                                                     100 γρ. φρυγανια τριμενη
                                                     1 σφηνακι σογια σως
                                                     1 σφηνακι γαλα εβαπορε
                                                     1 ασπραδι αυγου
                                                     3 κλωναρια μαιδανο
                                                     1 κρεμμυδι μικρο
                                                     πιπερι φρεσκοτριμενο
                                                     αλατι
                                                     λιγο ελαιολαδο

                                                         
                                                               ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκανη βαζουμε το σφηνακι την σογια σως,το σφηνακι το γαλα,το ασπραδι του αυγου,το ελαιολαδο ,το αλατι και το πιπερι και τα ανακατευουμε καλα.Μεσα στο μιγμα ριχνουμε την τριμενη φρυγανια,τον μαιδανο,το κρεμμυδι,τον κιμα και το λουκανικο το οποιο εχουμε πολτοποιηση στο μουλτι και ζυμωνουμε ολα τα υλικα μεχρι να ομογενοποιηθουν.Πλαθουμε μπιφτεκια  και τα τοποθετουμε με την σειρα σε ενα ταψι που εχουμε λαδωσει και τα ψηνουμε σε μετριο  φουρνο στον αερα για 20 λεπτα και 5 λεπτα στο γκριλ.Σερβιρουμε με ψητα λαχανικα και ρυζοτο η τηγανιτες πατατες.Τα μπιφτεκια αυτα ειναι ιδανικα για να φτιαξετε και χαρμπουρκερ.


                                                      ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!

  •                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου