Τι χρειαζόμαστε:
Στα γρήγορα
Φτιάχνει
25-30 κομμάτια
Πώς το κάνουμε:
2) προσθέτουμε κατά βούληση αλατοπίπερο, τα χτυπημένα αυγά και το δυόσμο. Ανακατεύουμε πολύ καλά με σπάτουλα ή με το χέρι.
3) Λίγο λίγο προσθέτουμε στο μπολ με τα ανακατεμένα υλικά τις κουταλιές με το αλεύρι, μέχρι το μείγμα να πλάθεται σε κεφτεδάκια και να μην κολλάει στο χέρι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου απο το περιοδικό 7μέρες TV. Ο λόγος που ανέβασα την συνταγή, είναι γιατί αποφεύγουμε το τηγάνισμα και δεν είναι ιδιαίτερα αλμυρά και λιπαρά τα τυροκεφτεδάκια, χωρίς ωστόσο να χάνουν σε γεύση.
ΠΗΓΗ"οι συνταγες της παρεας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου